در این ویدئو قصد داریم تا به توضیح Kubernetes بپردازیم و به طور کامل اجزاء و کاربرد آن را مورد بررسی قرار دهیم. این تکنولوژی یک پلتفرم قابل حمل (portable)، گسترده و منبع باز (Open-Source) برای مدیریت بار و سرویس های کانتینر است. کوبرنتیز (Kubernetes) دارای یک اکوسیستم بزرگ و در حال رشدی است که سرویس های مختلف، پشتیبانی از سیستم های متنوع و ابزارهایی را به شکل وسیعی در دسترس ما قرار میدهد. کوبرنتیز نامی یونانی و به معنی Pilot یا خلبان است.
از مزایای کوبرنتیز میتوان به این موارد اشاره نمود که عبارتند از:
ایجاد و استقرار سریع نرم افزار، توسعه، ادغام و استقرار پایدار container ها، سازگاری کامل محیط در روند آزمایش، تولید و توسعه نرم افزارها، امکان توزیع فضای cloud و سیستم عامل (Operation System)، مدیریت برنامه محور (Application-Centric) ، ایزوله نمودن منابع و بهره برداری از آنها به شکل بهینه.
Container ها روشی مناسب برای دسته بندی اپلیکیشن ها و اجرای آن ها هستند. Kubernetes بطور کلی APT (مخفف Advanced Package Tool) برای مجموعه ای از برنامه ها است. Kubernetes در واقع این امکان را میدهد تا به صورت کاملاً اتوماتیک و برنامه ریزی شده Container های اپلیکیشن ها را در سرتاسر Cluster توزیع نماییم تا مقیاس پذیری و High Availability را برای مانیتورینگ Container ها دارا باشیم. از این رو، اگر برای اپلیکیشنی Container های محدودی داشته باشیم مدیریت آن ها به آسانی قابل انجام خواهد بود اما وقتی تعداد اپلیکیشن ها افزایش مییابد Container های آنها نیز به همان میزان افزایش مییابد و مدیریت آن ها بسیار سخت یا غیر قابل انجام خواهد بود پس در چنین مواقعی داشتن راهکاری مانند Kubernetes کاربردی میباشد.
قابلیت های Kubernetes میتوان به این موارد اشاره کرد: Load Balancing و Service Discovery، Storage Orchestration، Rollbacks و Rollouts اتوماتیک، بین پکینگ اتوماتیک و مدیریت پیکربندی (Configuration Management).
تمامی این موارد منجر به ایجاد سیستمی می شود که از آن به عنوان Kubernetes نام برده میشود و استفاده از آن به شکل ساده امکان پذیر است و در شرایط و موقعیت های گوناگون به میزان قابل توجهی مقاوم و پایدار است.
- دسته بندی
- آموزشی
